Business cases

Benieuwd naar wat onze tevreden klanten over de CDD-oplossing zeggen?

Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen

Wij gebruiken de CDD-oplossing van Customer Diligence om onderzoek te doen naar cliënten en te controleren of we zakendoen met betrouwbare personen bij de aan- of verkoop van woningen.

Cijfermeester

De Software van Customer Diligence is zonder poespas en to the point. Wij zijn blij dat wij deze beslissing gemaakt hebben en de samenwerking met Customer Diligence zijn aangegaan.

Signicat

Signicat biedt Customer Diligence de oplossingen voor elektronische identificatie van personen. Hiermee voldoen onze klanten, uit voornamelijk de financiële sector, aan de hoge wettelijke vereisten zijn voor Wwft plichtige instellingen.

070 Wonen

Wij vinden de CDD-oplossing van Customer Diligence overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast biedt Customer Diligence een goede klantenservice aan 070 Wonen. Als aanbieder van een systeem om CDD-checks uit te voeren biedt Customer Diligence de beste prijs-kwaliteitverhouding.

ABCO Nederland

Customer Diligence is lid van ABCO Nederland. De toegevoegde waarde van Customer Diligence is het ondersteunen van de aangesloten kantoren met betrekking tot de kennis over de WWFT.