070 Wonen

Louise Hinsbeeck

Commercieel medewerker binnendienst – 070 Wonen

Voordelen CDD-oplossing

Makkelijk in gebruik

Toegankelijk

Snel resultaat

Dossiers bewaren

Waarom koos u voor Customer Diligence?

Wij vinden de CDD-oplossing van Customer Diligence overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast biedt Customer Diligence een goede klantenservice aan 070 Wonen. Als aanbieder van een systeem om CDD-checks uit te voeren biedt Customer Diligence de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Waar gebruikt 070Wonen onze CDD-oplossing voor?

De Wwft verplicht ons als makelaar om een CDD-check te doen op onze relaties. Wij gebruiken het systeem van Customer Diligence om deze checks uit te voeren en op dossier te houden.

Wat hoopte u te bereiken met onze CDD-oplossing en in hoeverre heeft u dit bereikt?

Met de CDD-oplossing van Customer Diligence is het mogelijk om de beste kandidaten te selecteren voor onze klanten. Het uitvoeren van een CDD-check op kandidaten en klanten biedt ons een gerustgesteld gevoel omdat wij weten met welke mensen wij in zee gaan.

Levert het gebruik van de CDD-oplossing tot nu toe op wat u ervan verwacht heeft?

Ja, het gebruik van de CDD-oplossing van Customer Diligence biedt 070 Wonen consistent goede kandidaten waarmee wij zaken kunnen doen.

070 Wonen

070 Wonen is de grootste verhuurmakelaar in Den Haag en omstreken met een hoogwaardig woningaanbod. Bij 070 Wonen staat dienstverlening hoog in het vaandel, zowel naar onze opdrachtgevers als potentiële huurders. Ons doel is de perfecte match te maken tussen de huurder en woning.

Vrijblijvende demonstratie?

Wilt u zien hoe onze CDD-tool u kan helpen om Wwft compliant te worden, vraag dan een vrijblijvende demo aan. Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u terug. Tot snel!