Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen

Susan Hulzebosch

Commercieel binnendienst medewerker

Waar gebruikt Hup en Fidom Beilen onze CDD-oplossing voor?

Wij gebruiken de CDD-oplossing van Customer Diligence om onderzoek te doen naar cliënten en te controleren of we zakendoen met betrouwbare personen bij de aan- of verkoop van woningen.

Voordelen CDD-oplossing

Goede Service

Mooi Pakket

Uitstraling Product

Klantvriendelijk

Hoe ervaart u het gebruik van de CDD-oplossing van Customer Diligence?

Het is een mooi pakket. Hup & Fidom zat eerst bij een vergelijkbare partij. Het team van Customer Diligence staat ons vriendelijk te woord en biedt een goede service aan de klant. Voor het gebruik van het systeem is een uitleg nodig maar op vragen krijg ik een duidelijk antwoord. Als je weet wat je moet doen is de CDD-oplossing van Customer Diligence gebruiksvriendelijk en heb je zo door hoe het moet.

Waarom koos u voor Customer Diligence?

Customer Diligence is de derde partij waar Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen zaken mee doet om te voldoen aan de Wwft-plicht. Customer Diligence heeft ons per mail benaderd met een goed aanbod. Hierdoor was de keuze voor Customer Diligence snel gemaakt. Na een half jaar gebruik te maken van de CDD-oplossing van Customer Diligence zijn wij nog altijd tevreden.

Bereikt u met de CDD-oplossing wat u wilt bereiken?

Wij hebben 100% bereikt wat Hup & Fidom moet bereiken. Als makelaar zijn wij verplicht om aan de Wwft te voldoen.

Wij hebben maar een keer een CDD-onderzoek gehad met een negatieve uitslag gehad. Dit was een cliëntenonderzoek naar een notaris. De relevantiescore van de zoekopdracht stond op 75%. Daarna hebben wij contact gehad met een medewerker van Customer Diligence. We hebben de zoekopdracht opnieuw gedaan met een relevantiescore van 90%. De notaris verscheen niet meer in de zoekresultaten en het bleek dat het om een ander persoon ging. Daarnaast hebben we nog geen negatieve resultaten gehad.

Levert het gebruik van onze CDD-oplossing tot nu toe op wat u ervan had verwacht?

Ja, absoluut! Met de CDD-oplossing weten wij snel of wij zakendoen met een betrouwbare partij. Bij een negatief resultaat doen wij verder onderzoek, maar dat is dus nog maar één keer voorgekomen.

Hup & Fidom Garantiemakelaars Beilen

In ons werkgebied zijn wij een groot makelaarskantoor. Wij werken met korte lijnen en zijn een laagdrempelig kantoor; mensen komen vaak binnen om even een bakkie te doen en bij te kletsen.
Ons werkgebied is de regio Midden-Drenthe, maar ook daarbuiten zijn wij op veler verzoek actief. Onze vestiging staat in Beilen, in het hart van Drenthe.
Wij zijn een gedreven team, dat met hart en ziel al onze klanten bijstaat. Aan de hand van de vele reviews die wij krijgen en hebben gekregen, hebben wij een reëel beeld van onze dienstverlening. We kunnen dus stellig noemen dat we heel veel mensen tot volle tevredenheid helpen bij de aan- en verkoop van hun (nieuwe) woning.

Vrijblijvende demonstratie?

Wilt u zien hoe onze CDD-tool u kan helpen om Wwft compliant te worden, vraag dan een vrijblijvende demo aan. Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u terug. Tot snel!