ABCO Nederland

Marcel Freriks

Eigenaar – ABCO Nederland

De relatie tussen ABCO Nederland en Customer Diligence

Customer Diligence is lid van ABCO Nederland. De toegevoegde waarde van Customer Diligence is het ondersteunen van de aangesloten kantoren met betrekking tot de kennis over de WWFT. Door meer zichtbaarheid in het netwerk kunnen we de activiteiten van Customer Diligence onder de aandacht brengen bij de aangesloten kantoren. Daarnaast draagt ABCO Nederland bij aan meer zichtbaarheid voor Customer Diligence op LinkedIn.

Hoe ervaart u Customer Diligence als partner?

Erg prettig, er is behalve kennisdeling met de leden tot nu ook een E-learning ontwikkeld. Binnenkort worden online sessies georganiseerd met daarin een Q&A over de WWFT. Dit is ideaal voor de leden om zo meer kennis op te doen over de WWFT. De WWFT is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van de dienstverlening en verdient alle aandacht.

Over ABCO Nederland

ABCO Nederland is een netwerk van en voor ondernemers binnen de financiële sector. De aangesloten kantoren helpen elkaar. De meest voorkomende zaken zijn capaciteitsproblemen, specialistische vakkennis en het vinden van nieuwe opdrachten.

De aangesloten kantoren zijn administratiekantoren, accountantskantoren, belastingadvieskantoren, loonadministrateurs en leveranciers met toegevoegde waarde voor het netwerk zoals Customer Diligence.

Vrijblijvende demonstratie?

Wilt u zien hoe onze CDD-tool u kan helpen om Wwft compliant te worden, vraag dan een vrijblijvende demo aan. Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u terug. Tot snel!