Signicat

Boy van Staalduinen

Commercieel Directeur & Medeoprichter – Customer Diligence

“De oplossingen van Signicat zijn voor onze developers gemakkelijk te integreren en zeer kostenefficiënt.”

Boy over de samenwerking tussen Signicat en Customer Diligence

Signicat maakt het voor ons zelf en onze klanten mogelijk om identificaties door middel van iDIN uit te voeren. Zij verzorgen de communicatie met de informatieverstrekkers (banken). Dit heeft het voor Customer Diligence gemakkelijk gemaakt deze oplossing in onze CDD-oplossing in te bouwen.

Vanwege de ruime ervaring dat Signicat heeft met het ontwikkelen van deze oplossingen hebben wij de mogelijkheid gekregen een betrouwbaar en veilig alternatief aan te bieden voor de identificatie van personen.

Met onze accountmanagers vanuit Signicat heb ik altijd fijn contact. Zij staan altijd klaar om met ons mee te denken. Daarnaast heeft Signicat een goed functionerende helpdesk voor de technische vragen van onze developers. Deze hebben ons goed begeleid gedurende het integreren van de oplossing in onze applicatie.

Over Signicat

Signicat is van oorsprong een Noors technologiebedrijf en levert aan de publieke en private sector diverse online digitale identiteit-, authenticiteit diensten en verificatiemethoden. Signicat biedt Customer Diligence de oplossingen voor elektronische identificatie van personen. Hiermee voldoen onze klanten, uit voornamelijk de financiële sector, aan de hoge wettelijke vereisten zijn voor Wwft plichtige instellingen.

Vrijblijvende demonstratie?

Wilt u zien hoe onze CDD-tool u kan helpen om Wwft compliant te worden, vraag dan een vrijblijvende demo aan. Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u terug. Tot snel!