Demo aanvragen

  • U heeft alle middelen om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen van de Wwft
  • Al uw onderzoeken worden veilig bewaard in het dossier voor een periode van 60 maanden.
  • De onderzoeken die u uitvoert worden automatisch toegevoegd aan het dossier van een cliënt.
  • Ondersteuning van een accountmanager

Demonstratie aanvragen

Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u terug. 

Snel en gemakkelijk voldoen aan de Wwft

Customer Diligence maakt het u graag makkelijk. Voldoen aan de verplichtingen van de Wwft is misschien niet leuk, maar het is wel noodzakelijk. Customer Diligence begrijpt dat u liever tijd besteedt aan uw klanten en bedrijfsvoering. Met onze CDD-oplossing bent u minder tijd kwijt aan de Wwft en kunt u meer tijd besteden aan uw klanten en bedrijfsvoering.

In onze CDD-oplossing vindt u onder andere:

CDD bedrijfsprofielen
CDD profiel
CDD dossierbeheer

Bedrijfsprofielen

Het profiel van een bedrijf bevat algemene informatie. Deze informatie kunt u gebruiken om bijvoorbeeld het adres te bevestigen. Vanuit het profiel kunt u ook de groepsstructuur en de bestuurders zien. Via groepsstructuur kunt u de hoogste maatschappij vinden. Mogelijk treft u daar de bestuurders (UBO’s) aan van uw cliënt.

CDD-profiel

Wanneer u het profiel erbij pakt, dan ziet u de belangrijkste data omtrent de Wwft. Zo ziet u in één oogopslag de PEP status, sancties en media vermeldingen. Het CDD profiel en de situatie op dat moment wordt toegevoegd aan het dossier van de cliënt. Mocht het profiel van de UBO op een later moment wijzigen vanwege de PEP status of sancties, dan kunt verklaren waarom die informatie niet opgenomen is in uw dossier.

CDD Dossierbeheer

In het dossierbeheer van uw cliënt kunt u alles kwijt omtrent het cliëntenonderzoek. Selecteer eerst het dossier waar u uit wilt werken. Alle zoekopdrachten die u uitvoert en de profielen die u bekijkt, worden automatisch toegevoegd aan het geselecteerde dossier. Zo vult u het CDD-dossier binnen enkele minuten met belangrijke informatie. Ook kunt u meer informatie kwijt in het dossier zoals KvK uittreksels, notities en overige documenten. Heeft u alle informatie verzameld, dan wijst u een risicoclassificatie toe aan de cliënt. Levert u vaker diensten of producten aan uw cliënt, dan zult u de cliënt moeten reviewen.

Customer Diligence staat voor:

Wwft Specialisatie

Specialisatie op de Wwft. Alles voor de Wwft onder één dak. Continue verbeteren wij onze tool zodat u makkelijker kunt voldoen aan de Wwft.

Gebruiksvriendelijkheid

Efficiëntie in de verrichting van een cliëntenonderzoek (CDD) is belangrijk voor ons. Dat lukt alleen wanneer u onze tool makkelijk kunt gebruiken.

Persoonlijke benadering

Ons betrokken team staat klaar voor al uw vragen en uitdagingen omtrent de Wwft en onze CDD-tool. Wij zetten die extra stap om u blij en tevreden te maken en/of te houden.